The Gallery Spa

The Gallery Spa på Koh Tao

The Gallery Spa på Koh Tao är en del av den populära restaurangen The Gallery, som ligger i Sairee Village vid Sairee Beach. Här erbjuds massage och spabehandlingar i avslappnande miljö, utförd av professionella terapeuter i ledning av Phi Pum, som bland annat varit personlig massör åt flera miss Universum-vinnare.

The Gallery Spa ligger i Sairee Village, ovanpå den populära restaurangen The Gallery. The Gallery Spa erbjuder flera olika massage- och spabehandlingar utförd av professionell och kunnig personal, i en lugn och avslappnande miljö med rinnande vatten från fontäner och stämningsfull musik i bakgrunden.

Personalen ser till att temperaturen i rummen är behaglig, och inredningen är genomtänkt och har som syfte att göra atmosfären i rummen rogivande och exklusiv. Möjlighet till dusch efter behandlingen finns, och man får en kopp te serverad när man är klar.

På The Gallery Spa erbjuds både massage och olika spabehandlingar. Den massage som erbjuds är bland annat traditionell thaimassage och en mer djupgående variant, samt massage med olika oljor såsom kokosnötolja, aloe vera eller aromaterapioljor.

Förutom kroppsmassage kan man också få fotmassage utifrån reflexologi, där man masserar och lägger tryck på ställen under fötterna som är sammankopplade till en annan del av kroppen, exempelvis olika organ.

Man kan också få huvud- och nackmassage. Personalen har rykte om sig att vara professionell och inkännande, och anpassar massagen utifrån varje individ.

Som spabehandling erbjuds ansiktsmassage med aloe vera, eller en mer ingående ansiktsbehandling med ansiktsskrubb, massage och ansiktsmask.

Man kan också få en kroppsskrubb med exempelvis kokosnöt, eller en kroppsskrubb kombinerad med aloe vera-massage. Priserna på The Gallery Spa ligger något högre än traditionella massageställen i området, och en thaimassage på 60 min kostar omkring 400 Baht.