Poda Island

Poda Island

Du har säkert sett vykort i butikerna i Ao Nang; en ensam klippa omgiven av vackert turkost vatten. Klippan har blivit synonymt med Poda Island en bit utanför Ao Nangs kust och hit kommer turister från hela världen för att ta vackra bilder och bada vid den kritvita stranden.

Utanför Ao Nangs kust ligger den lilla ön Poda Island, en ö som av många är känd för sitt turkosa vatten och vita stränder. Det är även här man hittar den vackra klippan som står ensam ett par hundra meter utanför stranden på den norra delen av ön. Många kommer hit som en del av Four Islands Tour som arrangeras av de lokala resebyråerna i Ao Nang men det går också att ta sig hit på egen hand.

Det lättaste sättet är att ta kontakt med resebyråerna i Ao Nang och be om att få hyra en longtailbåt. Fördelen med att hyra en egen longtailbåt är att man kan åka till ön vid en annan tid än besökarna från The Four Islands Tour vilket gör att det är betydligt färre turister på ön.

För den som hyr longtailbåten hela dagen finns möjligheten att kombinera Poda Island med de närliggande öarna Tup Island och Chicken Island och på så vis skapa sin egen Four Islands Tour.

Läs mer och boka
Betyg av våra besökare:
Betyg:
3.5/5 Röster: 8

Fler aktiviteter

© Destinationthailand.nu 2012-2021