Phukets populäraste stränder
Thailands bästa dykplatser

Snorkla & Dyka

Thailands bästa dykplatser

Thailand erbjuder dykning i världsklass och har flera dykplatser som återkommer när olika branschtidningar betygsätter världens bästa dykplatser. Besöker man landet rekommenderas det verkligen att man bokar in sig på en dagsutflykt eller liveaboard till någon av de fantastiska dykplatserna runt om i landet.

Phukets populäraste stränder

Stränder

Phukets populäraste stränder

Phuket är fortfarande en av svenskarnas favoritresemål när vi åker till Thailand. Ön har ett brett utbud av stränder alla med sin egen charm. För att göra det lite lättare att välja har vi sammanställt en lista på 5 populära stränder på Phuket.

5 populära tempel i Thailand

Kultur & Historia

5 populära tempel i Thailand

Buddismen är en stor del av den thailändska kulturen. Något som vi rekommenderar är att besöka ett buddistiskt tempel under sin semester i Thailand. Därför har vi sammanställt en lista på 5 välbesökta och populära tempel att besöka i Thailand.

7 Paradisöar i Thailand

Öar

7 Paradisöar i Thailand

Öarna kring Koh Lanta är förhållandevis oexploaterade och har fått behålla sin naturliga charm. Dessa öar passar perfekt för den som vill varva ner från stressen i Sverige och bara njuta av den vackra omgivningen. Kombinera gärna med ett besök på Koh Lanta.

Bangkoks bästa shopping

Shopping

Bangkoks bästa shopping

Bangkok är en riktig världsstad med shopping av absolut världsklass. Hit kommer turister från hela världen för att besöka staden shoppingcenter. För att göra det lättare för dig som ska till Bangkok har vi sammanställt en list med 5 av de bästa shoppingcentren i Bangkok.

Bästa stränderna för barnfamiljen

Stränder

Thailands vackraste stränder

Runt om i Thailand finns fantastiska stränder alla med sin egen charm. När vi åkte till Thailand besökte vi över 85 stränder från Koh Chang i öst till Khao Lak i väst och Koh Lipe i söder. Här kommer en lista på de stränderna vi tyckte var vackrast under vår resa.

Sevärdheter och aktiviteter för barnfamiljen

Barnfamilj

Sevärdheter och aktiviteter för barnfamiljen

Thailand har ett brett utbud av sevärdheter och aktiviteter. Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska prioritera. Därför har vi sammanställt några tips på aktiviteter och sevärdheter som passar bra för er som reser med barn.

© Destinationthailand.nu 2012-2020