MBK Center

MBK Center

Mobiltelefoner, kläder och möbler. I shoppingcentret MBK Center hittar man allt mellan himmel och jord. Med över 2000 butiker har MBK blivit ett av Asiens kändaste shoppingcenter och hit kommer över 100 000 besökare varje dag. För många har ett besök här blivit obligatoriskt under sin vistelse i Bangkok.

En bit ifrån skytrainstationen Siam, mitt emot Bangkok Art and Culture Center ligger shoppingcentret MBK Center eller Mahboonkrong som det också kallas. Med sina 8 våningar och 2000 butiker som säljer allt från kameror till möbler har MBK center blivit en av Bangkoks populäraste attraktioner och hit vallfärdar turister från hela världen för att fynda i det enorma köpcentret.

Många lockas av de billiga priserna men man bör vara medveten om att mycket är piratkopierat, och därför kan kvalitén på produkterna vara sämre och det rekommenderas det att syna dem noga innan man slår till. Men för den som letar efter billig shopping är MBK Center ett måste under sin Bangkoksvistelse. Dessutom finns det oftast möjlighet att pruta på kläder och elektronik för den som vill få ner priset ytterligare.

För den som är hungrig finns ett stort utbud av restauranger i köpcentret och på våning sex finns en food court med restauranger med influenser från det asiatiska köket till bra priser. Förutom asiatisk mat finns välkända snabbmatskedjor som Burger King och The Pizza Company i köpcentret.

Högst uppe i MBK Center finns även en biograf som visar både thailändska och internationella filmer. Värt att notera är att de internationella filmerna oftast visas på originalspråk med thailändsk undertext.

Betyg av våra besökare:
Betyg:
4/5 Röster: 5

Fler aktiviteter

© Destinationthailand.nu 2012-2021