Terminal 21  Bangkok

Terminal 21 – Bangkok

Går det verkligen att ta sig mellan Paris och San Francisco på bara några minuter? Ja, i shoppingcentret Terminal 21 är våningarna inredda med inspiration från olika platser i världen och här kan man gå i timmar och titta i alla spännande butiker och äta hos restaurangerna, som erbjuder mat från världens alla hörn.

I närheten av korsningen mellan Asoke och Sukhumvit Road ligger shoppingcentret Terminal 21, ett shoppingcenter som sticker ut från övriga shoppingcenter i Bangkok med sin unika inredning. Varje våningsplan är inrett med inspiration från välkända platser i världen och här kan man hitta välkända landmärken, som Golden Gate Bridge i San Francisco, och Londons röda dubbeldäckare. Samtidigt finns välkända internationella klädbutiker och möjligheten att prova på att äta hos någon av de många restaurangerna som har mat från alla världens hörn.

För den som tröttnat på shoppningen och vill uppleva något annat finns en SF Cinema på den nionde våningen som visar både thailändska och internationella filmer till bra priser. De engelska filmerna är på originalspråket med thailändsk undertext. På den nionde våningen ligger även träningscentret Fitness First dit man kan gå för att hålla sig i form under sin Bangkokvistelse.

Betyg av våra besökare:
Betyg:
3.5/5 Röster: 4

Fler aktiviteter

© Destinationthailand.nu 2012-2021