Central Airport Plaza

Central Airport Plaza

Trendiga modebutiker, goda lunchrestauranger och en helvåning med teknikbutiker. Central Airport Plaza är ett modern shoppingcenter och anses som ett av Chiang Mais bästa. Hit kommer både turister och thailändare för att fynda i butiker som Robinson. Högst upp i Central Airport Plaza finns en stor biograf som visar internationella filmer till låga priser.

Mellan Centrala Chiang Mai och flygplatsen ligger shoppingcentret Central Airport Plaza, ett modernt shoppingcenter som är en stark kontrast till Chiang Mais alla tempel och historiska byggnader. Hit kommer shoppingsugna turister från hela världen för att hitta fynd på semestern.

Shoppingcentret består huvudsakligen av internationella klädebutiker, elektronikbutiker, caféer och restauranger med inspiration från japan. Vid enda kortsidan hittar man den välkända butikkedjan Robinson som sträcker sig från första till fjärde våningen.

Uppe på fjärde våningen hittar man Major Cineplex, en modern biograf med både thailändska och internationella filmer, De engelska filmerna visas oftast på originalspråket med thailändsk undertext vilket passar bra för den som inte kan thailändska. Utanför Major Cineplex hittar man en thailändsk food court där man kan sätta sig ner och beställa ett mål mat efter filmen.

Betyg av våra besökare:
Betyg:
3.6/5 Röster: 5

Fler aktiviteter

© Destinationthailand.nu 2012-2021