La Terrasse

La Terrasse

Som en sann pärla ligger den franska restaurangen gömd från besökarna i Chiang Mai, en restaurang med en atmosfär och mat som lika gärna kunde vara i Paris. Här hittar gästerna allt från anka till crème brûlée och de kända franska dessertostarna.

Vid en tvärgata till Loi Kroh Road ligger den franska lilla restaurangen La Terrasse, en restaurang som erbjuder Chiang Mais besökare en liten bit av Frankrike. För trots att restaurangen nästan ligger på andra sidan jorden har den fortfarande fått behålla den typiska franska atmosfären och det märks tydligt att ägarna ägnat mycket tid åt att maten ska hålla samma kvalité som i Frankrike, man kan till och med beställa in en osttallrik med importerade ostar direkt från Frankrike.

Tackvare sin goda mat och trevlig atmosfär har restaurangen blivit ett populärt ställe för turister som vill ha ett avbrott från den thailändska maten. Med tanke på att restaurangen är ganska liten så rekommenderas det att reservera ett bord för att försäkra sig om att få en plats.

Betyg av våra besökare:
Betyg:
3.7/5 Röster: 3
© Destinationthailand.nu 2012-2021