Maya Lifestyle Shopping Center

Maya Lifestyle Shopping Center

En kort bit utanför Chiang Mais centrala delar ligger det nyöppnade shoppingcentret Maya Lifestyle Shopping Center. Här kan man bland annat äta utsökta bakelser i någon av varuhuset lyxiga små caféer, shoppa bland välkända internationella och lokala märken och se aktuella amerikanska och thailändska filmer i det stora och moderna biokomplexet SFX Cinema.

Det moderna köpcentret Maya Lifestyle Shopping Center andas lyx redan på håll, och känslan håller i sig ända in i de stora biosalongerna och i de många butikerna. Här kan man utan svårigheter spendera en stor del av dagen, och tröttnar man på shoppingen finns det ett stort utbud av underhållning i det stora köpcentret. På den första av varuhusets totalt sex våningar hittar man bland annat lyxiga butiker med internationella märken inom kläder och kosmetika. Här finns också några caféer, såsom populära Starbuck's och Dhara Dhevi Patisserie som erbjuder färgglada och välsmakande macaroons. På den andra våningen finns flera välkända klädmärken och sportartiklar, och på tredje våningen hittar man ett större utbud av teknikprodukter och några bokaffärer och banker.

När man känner sig hungrig kan man besöka den fjärde våningens Food Bazaar, där restaurangerna ligger på rad. Som i många andra köpcentrum i Thailand finns här en stor andel japanska restauranger, som serverar bland annat sushi och andra bufféer. På femte våningen ligger en lyxig biograf med rymliga och bekväma säten, där man också har möjlighet att välja platser i första klass där läsk och snacks ingår i biljettpriset. På samma våningsplan ligger CAMP, Creative and Meeting Place, som är en blandning mellan en restaurang och ett bibliotek där man kan ta en kopp kaffe eller äta lunch medan man surfar på sin dator eller läser en bok. I den ljusa och rymliga lokalen samlas många av stadens studenter för att plugga, och man kan välja mellan att sitta vid vanliga bord eller i sköna saccosäckar eller på dynor på trevliga ytor med utsikt ut över Chiang Mais närliggande berg. På femte våningen finns också den nyöppnade 7D-bion Galaxy Zone, där man bland annat kan ta en tur genom havet eller världsrymden med spännande effekter, och en underhållande spelarkad.

På översta våningen kommer en restaurang och bar öppna inom kort, där man kommer att ha en fantastisk utsikt ut över staden och berget Doi Suthep. På bottenvåningen finns den populära butiken Rimping Supermarket, där man hittar ett mycket stort utbud av matvaror från hela världen, särskilt från Japan.

Betyg av våra besökare:
Betyg:
4/5 Röster: 4

Fler aktiviteter

© Destinationthailand.nu 2012-2021