Night Bazaar  Chiang Rai

Night Bazaar – Chiang Rai

Kläder, smycken och lokala maträtter. Nattbazaaren i Chiang Rai erbjuder ett brett utbud av saker och här går sällan besökarna hungriga. Mitt i nattmarknaden ligger restauranger med tillhörande uteserveringar där man kan varva ner och granska sina fynd.

Mellan Phaholyothin Road och busstationen i Chiang Rai ligger nattbazaaren, en nattmarknad som precis som många andra nattmarknader i Thailand erbjuder allt mellan himmel och jord. Det som är speciellt med denna nattmarknad är att marknadsstånden omger restauranger med uteserveringar. Framför restaurangerna finns en scen där det förekommer liveuppträdanden.

Med sitt centrala läge passar marknaden perfekt att kombinera med andra aktiviteter eller sevärdheter i Chiang Rai. Marknaden är förhållandevis liten och hit kommer thailändarna själva för att fynda. Atmosfären är lugnare och inte lika hetsig som till exempel i Chiang Mai och Bangkok vilket gör att man kan slappna av och verkligen ta sig tid att utforska vad alla gatustånden har att erbjuda. För den modige finns även möjligheter att gå mellan stånden och prova lokala maträtter från de norra delarna av Thailand, något som kan vara en upplevelse i sig.

Betyg av våra besökare:
Betyg:
3/5 Röster: 2

Fler aktiviteter

© Destinationthailand.nu 2012-2021