Hotell i Thailand

Sök och boka hotell till låga priser i Thailand

Sök efter hotell

Påbörja din sökning av hotell genom att fylla i sökboxen ovan. Du skickas sedan vidare till en sida med resultatet av din sökning där du kan filtrera det för att lättare hitta ett lämpligt hotell.

Hitta hotell

För att lättare hitta ett hotell har vi skapat olika filter på vänster sida av sökresultatet. Där kan du filtrera hotellen efter namn, pris, antal stjärnor, vilken boendetyp eller på recensioner.

Boka hotell

När du hittat ett lämpligt hotell väljer du en av hotellbokningssidorna och skickas vidare till den valda sidan för att slutföra bokningen.

Populära resmål i Thailand

Phuket

Phuket är ett av Thailand populäraste resmål och hit kommer många som vill kombinera sol och bad med ett stort utbud av aktiviteter och sevärdheter.

Koh Lanta

På Koh Lanta hittar man vackra stränder och en lugn atmosfär. Ön är också en populär utgångspunkt för att ta sig runt till öarna i närheten.

Khao Lak

Khao Lak erbjuder milslånga stränder, ett lugnt tempo och ett trevligt utbud av aktiviteter och utflykter som bland annat Khao Sok National Park

Bangkok

Thailands huvudstad erbjuder ett enormt utbud av aktiviteter och sevärdheter, allt från vackra tempel till moderna shoppingcenter.

Koh Samui

Koh Samui har något för alla, här kan man kombinera en lugn och avslappnad atmosfär vid öns stränder med shopping och nattliv.

Koh Chang

Koh Chang kombinerar regnskogsklädda berg med vackra stränder och klarblått vatten. Samtidigt finns ett trevligt utbud av aktiviteter och utflykter.

Koh Lipe

Koh Lipe är en riktig paradisö längst ner i södra Thailand som är mest välkänd för sina vackra stränder och kristallklara vatten

Ao Nang

Ao Nang är ett populärt resmål bland svenska resenärer och är en perfekt utgångspunkt till de vackra öarna som ligger utanför kusten.

Boende i Thailand

Thailand har ett stort utbud av hotell i olika prisklasser, allt från lyxiga hotellkomplex med privat strand till enklare bungalowers. Oavsett vad man är ute efter så finns något för alla. Hotellen i Thailand håller generellt en god standard till lägre priser och här kan man bo på fyrstjärniga hotell med bekvämligheter som restauranger, pooler och gym betydligt billigare än svenska hotell. För att hitta riktigt bra priser på hotell i Thailand bör man vara ute i god tid och boka sitt boende i förväg, alternativt vänta till precis innan man ska åka för att hoppas på sista minuten-priser.

Populära hotell i Thailand

Artiklar Hotell

© Destinationthailand.nu 2012-2021