Hitta hotell i Bangkok

Sök och boka hotell i Bangkok till låga priser

Hotellguide till Bangkok

Bangkok har ett enormt utbud av hotell och för att göra det lättare att hitta ett hotell i staden bör man lista de viktigaste bekvämligheterna samt vilken standard man vill ha på hotellet. Något som många glömmer när de bokar hotell i Bangkok är att tänka på var hotellet ligger i förhållande till de aktiviteter och sevärdheter man vill besöka under sin vistelse i staden. Ett av våra bästa tips är att boka ett hotell som ligger i anslutning till Bangkoks skytrain, på så sätt kan du enkelt transportera dig runt i staden utan att spendera semestern i bilköer.

För den som är ute efter shopping i Bangkok rekommenderar vi att bor i närheten av BTS-stationen Siam som också kan ses som Bangkoks centrum. Här finns de välkända varuhusen MBK Center, Siam Paragon och Central World.

Är man istället ute efter att besöka tempelområdet i Bangkok med välkända sevärdheter som Wat Pho, The Grand Palace och Wat Arun så får man tänka lite annorlunda. Eftersom tempelområdet ligger i den äldre delen av Bangkok så finns det varken någon skytrain-station eller tunnelbanestation i närheten utan i de flesta fall får man boka en taxi som tar en till området. Annars kan man hitta ett hotell vid backpackergatan Khao San Road som ligger i samma del av Bangkok eller så bör man längst floden i Bangkok och tar en båt till tempelområdet.

Populära Resmål i Thailand

Läs mer om Bangkok

Läs om
Bangkok

Bangkok

Läs mer om Phuket

Läs om
Phuket

Phuket

Läs mer om Koh Lanta

Läs om
Koh Lanta

Koh Lanta

Läs mer om Ao Nang

Läs om
Ao Nang

Ao Nang

Populära hotell i Bangkok

Några av de mest bokade hotellen i Bangkok

Silom

Lebua at State Tower

3068 SEK
Oriental Avenue

Mandarin Oriental, Bangkok

4279 SEK
Bang Na

Bangkok Tree House

1091 SEK
Silom

iSanook Residence

630 SEK
© Destinationthailand.nu 2012-2021