Black Mountain Water Park

Black Mountain Water Park

En av de mest populära aktiviteterna i Hua Hin är Black Mountain Water Park. Med ett stort antal vattenattraktioner fördelade på ett 55 000 m2 stort område är Black Mountain Water Park en av de största vattenparkerna i hela Asien, och en dag här brukar uppskattas av både barn och vuxna.

Omkring 10 km utanför Hua Hin ligger vattenparken Black Mountain Water Park, som är ett populärt turistmål i området. Vattenlandet stod klart 2011, och räknas som en av de största och mest moderna vattenparkerna i Asien.

Inne på området finns nio olika vattenrutschbanor i olika storlekar och former, från lite enklare till färgglada och korkskruvsformade rutschbanor i tre våningar. Här finns också flera olika sorters pooler, från den lugnare The Lazy River och den avslappnande spapoolen, till vågpoolen där man kan simma i två meter höga vågor. Variationen av attraktioner gör att ett besök här passar både barn och vuxna, och både de som är ute efter äventyr och de som mest vill ta det lugnt och njuta av det svalkande vattnet.

På området finns flera badvakter, som har genomgått utbildningar inom bland annat livräddning i vatten och första hjälpen.

Det går en gratisbuss från klocktornet i Hua Hin till Black Mountain Water Park tre gånger om dagen. Inträdet för vuxna till vattenparken är 600 baht, och 300 baht för barn. De allra yngsta kommer in gratis. I inträdet ingår skåp, och för att få med sig en nyckel som man kan ha med sig i vattnet lämnar man en depositionsavgift på 200 baht. Handduk finns att hyra för 100 baht. I vattenparken finns en större restaurang med thailändsk och västerländsk mat samt en souvenirbutik.

Bredvid vattenparken ligger en wakeboard-bana på 880 meter, som man kan kombinera besöket med för den som vill. I närheten ligger också Black Mountains golfklubb.

Läs mer och boka
Betyg av våra besökare:
Betyg:
3/5 Röster: 7

Fler aktiviteter

© Destinationthailand.nu 2012-2021