The Four Islands Tour

The Four Islands Tour

The Four Island Tour är ett trevligt och smidigt sätt att upptäcka Koh Lantas skärgård. Här får man besöka fantastiska snorklingplatser, simma i grottor och sola och bada på några av Thailands vackraste stränder. Turen finns i ett flertal olika varianter och prisklasser men brukar oftast inkludera stopp vid Ko Chuek, Koh Mook, Koh Kradan och Koh Ngai.

The four island tour passar perfekt för den som tröttnat på att ligga på stranden och vill uppleva Koh Lantas vackra skärgård. Turen startar tidigt på morgonen och man beräknas vara tillbaka på eftermiddagen, något som kan variera lite beroende på väder och vind.

Turen startar med snorkling vid Koh Chuek mellan Koh Ngai och Koh Mook, för att sedan fortsätta vidare till Emeral Cave på Koh Mook. Här får man möjlighet att simma in i grottan och besöka den berömda lagunen som är helt omgiven av bergväggar.

Väl tillbaka på båten fortsätter turen mot Koh Kradan där man får möjlighet att snorkla från båten. Sen är det dags för lunch som äts på båten medan man tar sig vidare mot det sista stoppet på Koh Ngai. Här får man gå i land och sola och bada på stranden.

Runt tre är det sedan dags att packa ihop och ta sig tillbaka mot Koh Lanta och oftast slutar turen runt halv fem på eftermiddagen.

Värt att notera är att det finns ett flertal olika aktörer som erbjuder four islands tour vilket innebär att turerna kan variera något, framför allt om man väljer att åka med speed boat. Dessutom kan väder och vind påverka vilka platser man besöker.

Läs mer och boka
Betyg av våra besökare:
Betyg:
2.9/5 Röster: 7

Fler aktiviteter

© Destinationthailand.nu 2012-2021