Mu Koh Lanta National Park

Mu Koh Lanta National Park

Längst ner på Koh Lantas södra udde ligger nationalparken Mu Koh Lanta National Park. Här finns vackra orörda stränder, trevliga trekkingleder och här finns även den vita välkända fyren längst upp på en klippa ut mot havet. Nationalparken passar utmärkt att kombinera med ett besök på några av de södra stränderna på Koh Lanta.

Med sina vackra klippor och orörda stränder erbjuder Mu Koh Lanta National Park en bit av det genuina Thailand. Här känns det avlägset med solstolar och jetskies och de enda ljuden man hör är ljudet från trädkronorna när det blåser eller möjligtvis ljudet från de vilda aporna som kivas med varandra en bit längre bort. Trots sin vackra natur är det förhållandevis få turister som besöker nationalparken vilket gör att man verkligen kan slappna av och njuta av lugnet.

Runt om i parken har man placerat ut skyltar med information om olika växter och det finns även ett par trekkingleder för den som vill upptäcka naturen på Koh Lanta på närmare håll.

Mellan nationalparkens två stränder ligger en fyr på en klippa ut mot havet (Tanod Cape), hit kan man klättra upp för att få en fantastisk utsikt över nationalparken och beskåda den vackra solnedgången ut mot havet.

Betyg av våra besökare:
Betyg:
3.2/5 Röster: 10

Fler aktiviteter

© Destinationthailand.nu 2012-2021