Blooming Lotus Yoga

Blooming Lotus Yoga

Blooming Lotus Yoga är en omtyckt yogaskola på Koh Phangan, som erbjuder allt från yogaklasser för nybörjare med drop-in till utbildningar för att bli certifierad yogalärare. I vacker miljö får man här prova på yoga och meditation i sällskap med människor från hela världen som delar samma intresse för yoga och inre utveckling.

I den sydöstra delen av Koh Phangan, ovanför Had Yuan Beach, ligger yogaskolan Blooming Lotus Yoga. Vem som helst är välkommen till yogaskolan, både nybörjare och personer som har lång erfarenhet av yoga, och med hjälp av individuella program kan man få uppleva yoga på den nivå där man själv befinner sig. De yogasorter som utövas under de öppna yogaklasserna är Vinyasa-yoga och Hatha Flow yoga. Här får man bland annat lära sig att andas i rätt rytm och att bli mer medveten om sin kropp och sina rörelser, allt under vägledning av inspirerande och hängivna lärare.

På yogaskolan erbjuder man förutom yogaklasserna med drop-in, dit vem som helst kan komma utan anmälan, även meditationer och yogaretreats. Retreaten pågår under 5, 10 eller 15 dagar, och i dessa ingår bland annat två yogapass/dag, vägledda meditationer, thaimassage och workshops. I alla retreatpaket ingår boende i en privat bungalow.

På Blooming Lotus Yoga erbjuder man också utbildningar för att bli certifierad yogalärare, och utbildningen är antingen 200 eller 300 timmar lång. Här får man inte bara lära sig olika yogatekniker, utan här handlar arbetet mycket om det själsliga och att jobba med sig själv. I utbildningen ingår bland annat kunskap om den vediska kalendern för ett liv i rytm med kosmos och utbildning i den ayurvediska traditionen för att exempelvis uppnå ett klarare sinne.

Betyg av våra besökare:
Betyg:
3.5/5 Röster: 2

Fler aktiviteter

© Destinationthailand.nu 2012-2021