Phangan Bicycle Tours

Phangan Bicycle Tours

Se Koh Phangan genom ett annat perspektiv. Följ med på en guidad cykeltur på småvägar genom den fantastiska naturen på ön. Under turen får man bland annat besöka ett buddistiskt tempel och se hur den lokala befolkningen utvinner gummi på ett av gummiplantagen på ön. De thailändska guiderna ger besökarna en unik inblick i vardagen på Koh Phangan långt ifrån solstolarna på stränderna.

Några hundra meter från piren i Thong Sala på Koh Phangan bredvid Big-a Supermarket ligger Phangan Bicycle Tours som erbjuder ett flertal olika turer med allt från nybörjare till mer erfarna cyklister. Turerna varierar något men är ungefär fyra timmar långa och ger en unika inblick i vardagen för lokalbefolkningen på ön. Man får bland annat besöka Phangan Animal Care där volontärarbetare tar hand om övergivna och skadade djur på ön. Man får även besöka Thongsala Fresh Market och Khao Ra Viewpoint som ligger uppe på Koh Phangans högsta berg och som ger en fantastisk utsikt över ön.

Phangan Bicycle Tours har även en populär tur för barnfamiljer där tempot är lite lugnare än på de andra turerna. Här får man bland annat besöka en lokal skola och en polisstation i området. Turen inkluderar även ett stopp vid en Elephant Camp där man får prova att rida på elefanterna.

Priserna för de olika turerna varierar mellan 1150 till 1400 Baht och då ingår utrustningen, frukt och något att dricka. I vissa av turerna ingår även lunch eller middag. Värt att notera är att om man bokar turen till Phangan Animal Care så är inte donationer inkluderade i priset.

Betyg av våra besökare:
Betyg:
3.7/5 Röster: 3

Fler aktiviteter

© Destinationthailand.nu 2012-2021