Ao Noi Na Beach

Ao Noi Na Beach

Längst med den norra delen av ön till vänster om piren ligger Ao Noi Na, en oexploaterad strand som erbjuder sina besökare en lugn och avslappnad miljö. Hit har endast ett fåtal resorter hittat och vissa har till och med privat strand. Längst med stranden ligger flera båtar förtöjda så för den som vill bada gäller det att hitta en ostörd plats att doppa tårna vid.

Fortsätter man vägen förbi piren bort mot nordöstra delen av Koh Samet kommer man efter en stund till Ao Noi Na, en oexploaterad strand nära thailändarnas egna vardag. Vid stranden är egentligen uppdelad i flera mindre delar i och med att flera byggnader och pirer delar av stranden. Stranden har precis som andra stränder på Koh Samet mjuk sand och klarblått vatten, vid strandkanten ligger båtar förtöjda.

Ovanför stranden ringlar en liten väg genom Koh Samets landskap, utefter vägen ligger små hus där thailändarna själva bor och erbjuder en inblick i deras vardag. I slutet på vägen ligger en resort med tillhörande strand som endas verkar få användas av resortens gäster.

Betyg av våra besökare:
Betyg:
3/5 Röster: 1
© Destinationthailand.nu 2012-2021