Ao Prao Beach

Ao Prao Beach

På Koh Samets västkust ligger den charmerande stranden Ao Prao, en strand med en lugn och avslappnad atmosfär som dessutom bjuder på fantastiska solnedgångar. Hit kommer turister som vill slappna av och ta det lugnt på semestern, här hörs inga båtar eller vattenskotrar från vattnet och på stranden finns bara ett fåtal solstolar utplacerade.

Som den enda stranden på västra sidan av Koh Samet ligger Ao Prao som en gömd pärla mellan två klippor som isolerar stranden ytterligare från resten av ön. Här ligger endast ett fåtal resorter som alla erbjuder service av högsta klass. Nere på stranden står endast ett fåtal solstolar utplacerade och frånvaron av vattenaktiviteter bidrar till en lugn och harmonisk atmosfär, det enda som hörs är vågorna som slår mot stranden. När solen börjar gå ner bjuds Ao Praos gäster av storslagna solnedgångar, det tillsammans med den trevliga atmosfären har gjort att fler och fler fått upp ögonen för Ao Prao.

För den som vill finns även möjligheten att boka in sig på en dagstur för att dyka eller snorkla vid några av de korallrev som finns runt ön. Man kan även ta en taxi för att besöka andra stränder på ön eller ta sig in till den lilla byn på ön för att gå lite i de mysiga affärerna.

Betyg av våra besökare:
Betyg:
4.3/5 Röster: 4
© Destinationthailand.nu 2012-2021