Central Festival

Central Festival

Ovanför den livliga strandvägen Chaweng Road, strax söder om Koh Samuis flygplats, ligger det stora varuhuset Central Festival. Med sina över 200 butiker, fik och restauranger är Central Festival nu det största varuhuset på Koh Samui, och fokus har även lagts på modern arkitektur och att skapa öppna ytor med inslag av grönområden för en inbjudande atmosfär.

På den östra delen av Koh Samui, vid populära Chaweng Beach, ligger det stora varuhuset Central Festival. Varuhuset öppnade 2014, och är ett modernt och lyxigt inslag i området ovanför Chaweng Beach. Fördelade på två våningar finns över 200 butiker, restauranger och caféer, och här finns även några banker och resebyråer. Längst ner finns ett parkeringshus för den som tar sig hit med bil.

I Central Festival hittar man ett stort antal butiker med ett bland annat kläder, smink, skor och elektronik. Flera butiker tillhör internationella kedjor, och här hittar man flera välkända märken såsom Esprit och Timberland.

Här finns också ett stort utbud av restauranger, barer och caféer, och även här finns många internationella kedjor, som exempelvis Starbucks, Swensen’s och KFC. Många av matställena är belägna i anslutning till den stora huvudentrén, där det finns en stor öppen yta med sittplatser under palmer och moderna dekorationer. På nedervåningen finns en food court, och för matinköp finns Tops Market i anslutning till varuhuset där man hittar ett stort utbud av lokal och internationell mat.

Ett besök på Central Festival uppskattas ofta även av barnen, då det bland annat finns lekparker och en mindre nöjespark med pirattema. Central Festival har öppet kl 11-23, och erbjuder förutom shopping och mat även underhållning på en stor scen i köpcentrumet.

Betyg av våra besökare:
Betyg:
3.7/5 Röster: 3

Fler aktiviteter

© Destinationthailand.nu 2012-2020