Hot Springs

Hot Springs

Hot Springs varma sötvattenskällor ligger mitt inne i djungeln mellan Krabi och Koh Lanta. Hit kommer turister från hela världen för att bada i de naturliga källorna. Många väljer att kombinera ett besök vid Hot Springs med Emerald Pool som ligger i närheten.

I den södra delen av Krabiprovinsen ungefär 70 kilometer från Krabi Town ligger Hot Springs. Hot Springs eller (Nam Tok Rawn som de kallas på thailändska) är varma sötvattenkällor mitt ute i den thailändska djungeln. Vattnet är runt 35-42 grader och värms upp djup under jorden, det sägs även att salterna i vattnet har positiv inverkan på kroppen.

Inträdet till sötvattenskällorna är 90 Baht om man tar sig dit på egen hand medan turerna från Ao Nang och Krabi kostar ca 900 Baht för vuxna och 700 Baht för barn, då brukar inträdet vara inkluderat.

Som en av de populäraste utflykterna i området blir det lätt mycket folk vid Hot Springs och ett sätt att undvika de stora massorna är att boka en egen taxi och åka tidigt på morgonen eller senare på efter middagen. Det är även populärt att kombinera Hot Springs med Emerald Pool som ligger i närheten.

Läs mer och boka
Betyg av våra besökare:
Betyg:
3.9/5 Röster: 8

Fler aktiviteter

© Destinationthailand.nu 2012-2021