Nong Nooch Tropical Garden

Nong Nooch Tropical Garden

Världens största samling av olika palmarter, den plats i Thailand där det finns flest orkidéarter och beskrivningen ”den största och vackraste botaniska trädgården i Sydöstra Asien” – det behövs kanske inte många fler anledningar till varför man bör göra ett besök på Nong Nooch Tropical Garden då man är i närheten av Pattaya.

Det är inte bara en mycket bred flora och fauna som finns att se i det stora området Nong Nooch Tropical Garden. Bland de gigantiska parkerna och trädgårdarna med allt från stora kaktussamlingar till roliga djurfigurer i människostorlek erbjuds även elefantridning och spännande och färgsprakande shower i thailändsk kultur.

Genom de gångbroar som finns utmed de centrala delarna av parken kan man enkelt ta sig runt och samtidigt få en vacker utsikt och överblick över området, och här kan man även köpa dryck och tilltugg. I parken finns också flera restauranger och lekplatser för barnen.

Inträdet till parken ligger på 500 baht och det rekommenderas att man lägger några timmar på sitt besök för att man ska få ut så mycket som möjligt av det. Med sitt besök bidrar man till att parken kan fortsätta med sitt arbete med att bland annat skydda och främja tillväxten av utrotningshotade växtarter, samtidigt som man skapar en av de största samlingarna i världen av levande växter.

Läs mer och boka
Betyg av våra besökare:
Betyg:
3.5/5 Röster: 2

Fler aktiviteter

© Destinationthailand.nu 2012-2021