Dino Park Minigolf

Dino Park Minigolf

Mellan Kata Beach och Karon Beach på Phuket ligger Dino Park – en minigolfbana uppbyggd i en förhistorisk regnskogsmiljö med dinosaurier i naturlig storlek och lavasprutande vulkaner. Banorna på Dino Park passar för både vuxna och barn.

Dino Park är en minigolfbana på Phuket, belägen mellan Kata och Karon beach. Området är uppbyggt för att ge känslan av att man befinner sig miljontals år tillbaka i tiden på dinosauriernas tid, mitt i regnskogen bland lavasprutande vulkaner och vattenfall. Under sin minigolfrunda kan man höra dinosaurierna ryta, och man får också höra ljudet från vulkanerna när de får sina utbrott och luften fylls av moln av vit rök.

Minigolfbanan har 18 hål, och varje bana har sin egen unika miljö med olika dinosaurier och hinder i form av bland annat dinosaurieägg, dinosaurieben och vatten. En av banorna är belägen inuti en av de lavasprutande vulkanerna. För att nå de olika banorna får man bland annat gå igenom en grotta och passera träskmark och ett högt vattenfall, med regnskogens alla ljud i bakgrunden.

Dino Park är en populär aktivitet hos barnfamiljer, och banorna är utformade för att passa både vuxna och barn. Områdets ljus- och ljudeffekter gör att Dino Park passar bäst att besöka under kvällstid då mörkret lagt sig, och det är då också lite svalare i parken. Det rekommenderas att man har med sig ordentligt med vatten under sitt besök, och eventuellt också myggmedel.

I anslutning till Dino Park finns restaurangen Dino Bar, som också den är uppbyggd i förhistorisk miljö, inspirerad av TV-serien Familjen Flinta. Här kan man beställa både thailändska och västerländska rätter, och de stora Dino-burgarna är särskilt populära.

Dino Park ligger vid Beach Road bredvid Marina Phuket Resort, inom gångavstånd från både Kata Beach och Karon Beach.

Betyg av våra besökare:
Betyg:
2.5/5 Röster: 2

Fler aktiviteter

© Destinationthailand.nu 2012-2021