Thailand Väder

På kartan kan man se vädret i Thailand, för att se fler väderstationer dubbelklickar du på kartan eller använder dig av pluset nere i högra hörnet. Vi kommer även kontinuerligt lägga in mer information om Thailands väder och klimat.

Resmål i Thailand

Populära resmål i Thailand

Phuket

Phuket är ett av Thailand populäraste resmål och hit kommer många som vill kombinera sol och bad med ett stort utbud av aktiviteter och sevärdheter.

Koh Lanta

På Koh Lanta hittar man vackra stränder och en lugn atmosfär. Ön är också en populär utgångspunkt för att ta sig runt till öarna i närheten.

Khao Lak

Khao Lak erbjuder milslånga stränder, ett lugnt tempo och ett trevligt utbud av aktiviteter och utflykter som bland annat Khao Sok National Park

Bangkok

Thailands huvudstad erbjuder ett enormt utbud av aktiviteter och sevärdheter, allt från vackra tempel till moderna shoppingcenter.

Koh Samui

Koh Samui har något för alla, här kan man kombinera en lugn och avslappnad atmosfär vid öns stränder med shopping och nattliv.

Koh Chang

Koh Chang kombinerar regnskogsklädda berg med vackra stränder och klarblått vatten. Samtidigt finns ett trevligt utbud av aktiviteter och utflykter.

Koh Lipe

Koh Lipe är en riktig paradisö längst ner i södra Thailand som är mest välkänd för sina vackra stränder och kristallklara vatten

Ao Nang

Ao Nang är ett populärt resmål bland svenska resenärer och är en perfekt utgångspunkt till de vackra öarna som ligger utanför kusten.

© Destinationthailand.nu 2012-2020